آموزشچت جی پی تیمقالاتهوش مصنوعی

بهترین پرامپت های سئو تست شده برای تولید محتوا و کیورد ریسرچ

اگر به دنبال یه پرامپت هستید که بدون جریمه شدن توسط هوش مصنوعی  توسط گوگل بتونید ازش استفاده کنید این مقاله به درد شما می‌خوره چرا که ما توی این مقاله کلی پرامپت کاربردی برای شما آماده کردیم که می‌تونید به کمک این پرامپتها یک مقاله سئو شده و کامل تحویل بگیرید  یا حتی برای تقویم تولید محتوایی از بعضی از بخش‌های این  پرامپت کمک بگیرید.

این مقاله خیلی طولانی و جامع هست چرا که ما درباره هر بخش به طور کامل توضیح دادیم و یک مقاله صفر تا صد هست اگر حوصلتون نمی‌کشه ما توی بخش اول مقاله کل پرامپت‌ها رو به طور کامل براتون قرار دادیم و اگر دوست دارید به طور کامل و با جزئیات دقیق این مقاله رو بخونید می‌تونید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید همین اول مقاله بهتون قول میدیم که لحن مقاله و محتوایی که قراره بخونید اصلاً گیج کننده نیست و امیدواریم که خسته کننده نباشه چرا که ما همه تلاشمون رو کردیم که جذاب و کاربردی باشه. همچنین اگه دوست دارین اصول پرامپت نویسی رو یاد بگیرین و اون‌ها رو مطابق میل خودتون بنویسین، می‌تونین مقاله آموزش پرامپت نویسی از دیکاردو رو مطالعه کنید.

چت جی پی تی یک هوش مصنوعی پرکاربرده که امروزه به کمک سئوکارها و تولیدکنندگان محتوا اومده. برای اینکه بتونین از chatgpti4o استفاده کنین باید خیلی سریع از دیکاردو اکانت چت جی پی تی بخرین. همین الان کلیک کنین.

همه پرامپت های ChatGPT برای سئو که  لازمش دارید: 

قبل از نوشتن هر مقاله لازمه که شما تحقیق کلمات کلیدی انجام بدین و ساختار اون مقاله رو با توجه به اون تحقیق کلمات کلیدی بچینید ما اینجا پرامپت را از اولین نقطه شروع یعنی از طرح کلمات کلیدی شروع کردیم تا نقطه پایان و نتیجه‌گیری مقاله اگر جایی از پرامپتها رو لازم نداشتید می‌تونید اون‌ها رو حذف کنید و لزومی به استفاده اون‌ها نیست.

 حتماً حواستون باشه که فقط به این پرامپتها و محتواهای ChatGPT متکی نباشید چرا که هنوز هوش مصنوعی اونقدر پیشرفت نکرده که بتونیم به طور صددرصد بهش اعتماد کنیم .

 

“من یه متخصص سئو هستم و می‌خوام محتوای جذابی در مورد [موضوع] برای [مخاطب هدف] تولید کنم. لطفاً به من کمک کن  مراحل زیر رو انجام بدم:

 1.پرامپت تحقیق کلمات کلیدی:

  • 10 کلمه کلیدی مرتبط با موضوع رو پیدا کن
  • 5 تا سوال پرتکرار در مورد این موضوع رو پیدا کن.
  • 5 تا از بهترین استراتژی‌های سئو برای این موضوع رو بررسی کن.
  • کلمات کلیدی رو بر اساس شباهت معنایی‌شون خوشه‌بندی کن و برای هر خوشه یه موضوع اصلی تعریف کن.

 

2. پرامپت تولید محتوا:

  •  5عنوان جذاب و گیرا برای پست وبلاگ در مورد این موضوع پیشنهاد بده.
  •  عناوین پیشنهادی رو بهبود بده و کاری کن که نرخ کلیک بیشتری بگیرن.
  • یه عنوان بنویس که برخلاف باور عمومی در مورد این موضوع باشه.
  •  یه طرح کلی دقیق با سرفصل‌های اصلی و فرعی برای پست وبلاگ پیشنهاد بده.
  •  یه مقدمه‌ی جذاب برای پست وبلاگ بنویس که با یه سوال شروع بشه و روی فایده‌ی خوندن پست تمرکز کنه.
  •  متن [بخش خاصی از محتوا] رو با استفاده از استعاره‌ها بازنویسی کن.
  • یه نقل قول الهام‌بخش در مورد [بخش خاصی از محتوا] بنویس.
  • چندتا مثال بزن که ایده‌های مربوط به این موضوع رو به هم پیوند بدن.

 

3. پرامپت بهینه‌سازی محتوا:

  •  متن [بخش خاصی از محتوا] رو ساده‌سازی کن، طوری که یه بچه هم بتونه بفهمه.
  • متن [بخش خاصی از محتوا] رو بازنویسی کن و کلمات کلیدی [کلمه کلیدی 1، کلمه کلیدی 2، کلمه کلیدی 3] رو در اون بگنجون.
  • یه جواب تخصصی و کامل برای سوال “]سوال [” بنویس.
  • متن [بخش خاصی از محتوا] رو با یه لحن شوخ و طنزآمیز بازنویسی کن.
  • احساسات [مخاطب هدف] رو در قالب 10 صفت توصیف کن.
  • [بخش خاصی از محتوا] رو در قالب 3 نکته‌ی کلیدی خلاصه کن.
  • یه لیست از مزایای مرتبط با [بخش خاصی از محتوا] تهیه کن.
  • یه متن کوتاه و جذاب بنویس که [مخاطب هدف] رو به خرید [محصول] ترغیب کنه و شامل فراخوان به عمل] “فراخوان به عمل[” باشه.
  • 5تا سوال متداول در مورد این موضوع و جواب‌های کوتاه و مفید برای اون‌ها بنویس.
  •  یه متا دیسکریپشن کاربرپسند و جذاب برای این محتوا بنویس که شامل کلمه کلیدی “]کلمه کلیدی[” باشه و یه فراخوان به عمل هم داشته باشه.
  • کد HTML مربوط به تگ `<title>` برای عنوان “]عنوان صفحه [“رو بنویس.
  • کد HTML مربوط به متا دیسکریپشن “]متا دیسکریپشن [“رو بنویس.

 

مثلاً فرض کنید می‌خوایم یه مقاله در مورد  “سفر به اروپا”  بنویسیم. برای اینکه بفهمیم مردم معمولاً برای پیدا کردن اطلاعات در مورد سفر به اروپا از چه کلماتی استفاده می‌کنن، می‌تونیم از ChatGPT بخوایم که 10 تا کلمه کلیدی مرتبط با سفر به اروپا رو به ما پیشنهاد بده. اینطوری می‌تونیم از این کلمات کلیدی در محتوای خودمون استفاده کنیم و شانس بیشتری برای دیده شدن توسط موتورهای جستجو داشته باشیم.

prompt:
Identify 10 SEO keywords related to [topic].

 

پس اگه آماده‌اید، بیاید با هم ادامه بدیم و ببینیم چه پرامپت‌های دیگه‌ای می‌تونیم برای بهبود سئوی سایتمون از chat GPT کمک بگیریم. 

گاهی اوقات بهترین راه برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب برای محصولاتمون، اینه که به توضیحات محصولاتی که همین الان داریم نگاهی بندازیم و از خودشون ایده بگیریم!

با استفاده از ChatGPT، می‌تونیم به راحتی این کار رو انجام بدیم. کافیه توضیحات محصول مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که 5 تا کلمه کلیدی مرتبط با اون رو به ما پیشنهاد بده.

اینطوری می‌تونیم بفهمیم که برای توصیف این محصول از چه کلماتی باید استفاده کنیم تا هم جذاب و گیرا باشه و هم در نتایج جستجو بهتر دیده بشه..

prompt:
“Create a list of 5 SEO keywords related to the following product description [product description].”

 

همونطور که می‌دونید، وقتی مردم یه سوالی در ذهنشون دارن، معمولاً به سراغ موتورهای جستجو می‌رن. پس اگه ما بتونیم سوالاتی که مردم در مورد یه موضوع خاص می‌پرسن رو پیدا کنیم، می‌تونیم محتوایی تولید کنیم که دقیقاً به این سوالات پاسخ بده.

اینجاست که ChatGPT به کمک ما میاد.
کافیه کلمه کلیدی مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که 5 تا از سوالات پرتکرار در مورد اون موضوع رو به ما نشون بده.

prompt:
“Suggest a list of 5 popular questions related to [Keyword].”

 

با این کار، می‌تونیم محتوایی تولید کنیم که دقیقاً همون چیزیه که مردم دنبالش هستن و این باعث می‌شه که سایتمون در نتایج جستجو رتبه بهتری بگیره و بازدیدکننده‌های بیشتری جذب کنه.

هدف جستجو در سئو

هدف جستجو یعنی اینکه وقتی یه نفر یه چیزی رو توی گوگل جستجو می‌کنه، دقیقاً دنبال چیه؟ آیا می‌خواد اطلاعاتی در مورد یه موضوع خاص پیدا کنه؟ یا می‌خواد یه محصول یا خدماتی رو بخره؟ یا شاید هم دنبال یه سایت خاص می‌گرده.

شناخت هدف جستجو به ما کمک می‌کنه تا محتوایی تولید کنیم که دقیقاً با نیاز کاربر همخوانی داشته باشه. اینطوری می‌تونیم شانس بیشتری برای جذب بازدیدکننده و تبدیل اون‌ها به مشتری داشته باشیم.

 

prompt:
“Research the top 5 SEO keyword strategies for [topic].”

 

چطوری می‌تونیم هدف جستجو رو تشخیص بدیم؟

ChatGPT می‌تونه در این زمینه هم به ما کمک کنه کافیه یه لیست از کلمات کلیدی به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که هدف جستجوی هر کدوم رو برای ما مشخص کنه.

کلمه کلیدی: بهترین رستوران‌های تهران” -> هدف جستجو :  اطلاعاتی کاربر دنبال اطلاعات در مورد رستوران‌های خوب تهران می‌گرده
کلمه کلیدی: “خرید گوشی آیفون 14” -> هدف جستجو: تراکنشی کاربر قصد خرید گوشی آیفون 14 رو داره

کلمه کلیدی: “دیجی‌کالا” -> هدف جستجو: ره‌یابی کاربر دنبال سایت دیجی‌کالا می‌گرده

با شناخت هدف جستجو، می‌تونیم

  • محتوای مناسب‌تری تولید کنیم.
  • کلمات کلیدی بهتری انتخاب کنیم.
  • تبلیغات هدفمندتری داشته باشیم.

با کمک ChatGPT، هدف جستجوی کلمات کلیدی خودمون رو شناسایی کنیم و محتوایی تولید کنیم که دقیقاً همون چیزیه که مخاطب هدف ما دنبالشه!

prompt:
“Classify the search intent (commercial, transactional or informational) for the following keywords in a table:…”

 

پرامپت خوشه‌بندی کلمات کلیدی (پیلار- کلاستر)

خب، تا اینجا یاد گرفتیم چطور کلمات کلیدی مرتبط با یه موضوع خاص رو پیدا کنیم و هدف جستجوی اون‌ها رو تشخیص بدیم. حالا بریم سراغ یه مرحله‌ی مهم دیگه: خوشه‌بندی کلمات کلیدی.

خوشه‌بندی کلمات کلیدی یعنی چی؟

فرض کنید یه عالمه کلمه کلیدی دارید که همه‌شون به یه موضوع کلی مرتبط هستن، اما از نظر معنایی با هم کمی تفاوت دارن. خوشه‌بندی کلمات کلیدی یعنی اینکه این کلمات رو بر اساس شباهت معنایی‌شون دسته‌بندی کنیم و برای هر دسته یه “موضوع اصلی” تعریف کنیم.

این کار چه فایده‌ای داره؟

خوشه‌بندی کلمات کلیدی به ما کمک می‌کنه تا:

  • ساختار سایت رو بهتر طراحی کنیم: می‌تونیم برای هر خوشه یه صفحه یا دسته‌ی جداگانه در نظر بگیریم.
  • محتوای مرتبط‌تری تولید کنیم: می‌تونیم برای هر خوشه، مقالات و پست‌هایی بنویسیم که همه‌ی کلمات کلیدی اون خوشه رو پوشش بدن.
  • در نتایج جستجو بهتر دیده بشیم: وقتی محتوای ما ساختارمند و مرتبط باشه، موتورهای جستجو راحت‌تر می‌تونن اون رو درک کنن و در نتایج مرتبط نشون بدن.

چطوری می‌تونیم کلمات کلیدی رو خوشه‌بندی کنیم؟

ChatGPT  می‌تونه این کار رو هم برای ما انجام بده! کافیه لیست کلمات کلیدی خودمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون‌ها رو خوشه‌بندی کنه و برای هر خوشه یه موضوع اصلی تعریف کنه.

هدف جستجو و خوشه‌بندی کلمات کلیدی – مثال‌های خرید گوشی

حتماً، بیایید مثال‌ها رو در مورد خرید گوشی بزنیم تا موضوع براتون ملموس‌تر بشه.

هدف جستجو:

کلمه کلیدی: “بهترین گوشی‌های هوشمند ۲۰۲۴” -> هدف جستجو: اطلاعاتی (کاربر دنبال اطلاعات در مورد گوشی‌های خوب امسال می‌گرده)

کلمه کلیدی: “خرید گوشی سامسونگ گلکسی S23” -> هدف جستجو: تراکنشی (کاربر قصد خرید گوشی سامسونگ گلکسی S23 رو داره)

کلمه کلیدی: “قیمت گوشی آیفون 15” -> هدف جستجو: تراکنشی (کاربر می‌خواد قیمت گوشی آیفون 15 رو بدونه، احتمالاً با قصد خرید)

کلمه کلیدی: “مقایسه گوشی شیائومی 13 با سامسونگ A54” -> هدف جستجو: اطلاعاتی (کاربر دنبال مقایسه این دو مدل گوشی هست تا بتونه تصمیم بگیره کدوم رو بخره)

کلمه کلیدی: “نمایندگی اپل در تهران” -> هدف جستجو: ره‌یابی (کاربر دنبال آدرس نمایندگی اپل می‌گرده)

خوشه‌بندی کلمات کلیدی:

کلمات کلیدی: “خرید گوشی”، “قیمت گوشی”، “بهترین گوشی‌های بازار”، “گوشی‌های پرچمدار”، “گوشی‌های میان‌رده”، “گوشی‌های اقتصادی”

خوشه‌بندی:

  • خوشه 1: موضوع اصلی “راهنمای خرید گوشی” (کلمات کلیدی: “خرید گوشی”، “بهترین گوشی‌های بازار”، “گوشی‌های پرچمدار”، “گوشی‌های میان‌رده”، “گوشی‌های اقتصادی”)
  • خوشه 2: موضوع اصلی “قیمت گوشی” (کلمات کلیدی: “قیمت گوشی”)

با این مثال‌ها، می‌تونید بهتر متوجه بشید که چطور می‌تونیم هدف جستجو رو تشخیص بدیم و کلمات کلیدی رو خوشه‌بندی کنیم. یادتون باشه که این کارها به ما کمک می‌کنه تا محتوای هدفمندتری تولید کنیم و در نتایج جستجو رتبه بهتری بگیریم.

prompt:

“Cluster the following keywords (add a core topic for each group) based on their semantic relevance:…”

 

انتخاب عنوان جذاب برای پست وبلاگ

خب دوستان، حالا که کلمات کلیدی خودمون رو برای موضوع “خرید گوشی” پیدا کردیم و می‌دونیم مخاطب هدفمون دنبال چه نوع اطلاعاتیه، وقتشه بریم سراغ تولید محتوا. اما قبل از اینکه شروع به نوشتن کنیم، باید یه عنوان جذاب و گیرا برای پست وبلاگمون انتخاب کنیم که مثل یه آهنربا، کاربرها رو به سمت خودمون بکشه!

عنوان پست وبلاگ مثل ویترین یه فروشگاه موبایل می‌مونه. اگه ویترین جذاب و پر زرق و برق باشه، مشتری رو کنجکاو می‌کنه که بیاد داخل و محصولات رو ببینه. عنوان پست هم همین کار رو می‌کنه. اگه عنوان جذاب و مرتبط با کلمات کلیدی باشه، باعث می‌شه که کاربر روی لینک کلیک کنه و وارد سایت ما بشه.

اما چطوری می‌تونیم یه عنوان جذاب برای پست وبلاگمون در مورد خرید گوشی انتخاب کنیم؟

باز هم ChatGPT به کمک ما میاد! کافیه لیست کلمات کلیدی خودمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که چند تا عنوان جذاب و مرتبط با این کلمات کلیدی به ما پیشنهاد بده.

مثال‌هایی از عناوین پیشنهادی ChatGPT

  • “بهترین گوشی‌های هوشمند ۲۰۲۴: راهنمای جامع برای یک انتخاب هوشمندانه”
  • “راهنمای خرید گوشی: چطور بهترین گوشی رو برای نیازهای خودتون پیدا کنید؟”
  • “گوشی‌های پرچمدار: بهترین‌های دنیای موبایل در سال ۲۰۲۴”
  • “خرید گوشی با بودجه محدود: چطور یه گوشی خوب با قیمت مناسب پیدا کنیم؟”
  • “مقایسه گوشی‌های پرچمدار: کدام برند برتر است؟”

با استفاده از این عناوین جذاب، می‌تونیم توجه کاربران رو به خودمون جلب کنیم و اون‌ها رو به خوندن ادامه‌ی مطلب ترغیب کنیم. پس  خلاقیتمون رو به کار بگیریم و با کمک ChatGPT، بهترین عناوین رو برای پست‌های وبلاگمون انتخاب کنیم.

prompt:

“Suggest compelling blog post titles related to the following list of SEO keywords:…”

 

انتخاب عنوان مناسب برای مخاطب هدف

خب، تا اینجا یاد گرفتیم چطوری می‌تونیم یه عالمه عنوان جذاب برای پست‌های وبلاگمون پیدا کنیم. اما یه نکته‌ی مهم وجود داره: مخاطب هدف.

هر پستی که می‌نویسیم، باید برای یه گروه خاصی از افراد جذاب و مفید باشه. اگه بدون توجه به مخاطب هدفمون، عنوان انتخاب کنیم، ممکنه خیلی از افراد حتی به پست ما نگاه هم نکنن!

پس چطور می‌تونیم عنوان‌هایی انتخاب کنیم که دقیقاً برای مخاطب هدفمون جذاب باشن؟ باز هم ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه! این بار باید به ChatGPT بگیم که مخاطب هدف ما کیه و بعد ازش بخوایم که عناوین مرتبط با کلمه کلیدی و مناسب برای اون مخاطب رو به ما پیشنهاد بده.

مثال:

فرض کنید می‌خوایم یه پست در مورد “گوشی‌های گیمینگ” بنویسیم و مخاطب هدف ما “گیمرهای حرفه‌ای” هستن. می‌تونیم از  ChatGPT  بخوایم که 5 تا عنوان برای این پست پیشنهاد بده.

مثال‌هایی از عناوین پیشنهادی ChatGPT

  • “گوشی‌های گیمینگ ۲۰۲۴: بهترین انتخاب برای گیمرهای حرفه‌ای”
  • “راهنمای خرید گوشی گیمینگ: چطور یه هیولا برای بازی پیدا کنیم؟”
  • “مقایسه گوشی‌های گیمینگ برتر: کدام یک برای شما مناسب‌تر است؟”
  • “ترفندهای افزایش کارایی گوشی‌های گیمینگ: بازی رو به سطح بعدی ببرید!”
  • “بررسی تخصصی گوشی‌های گیمینگ: همه چیزهایی که یک گیمر حرفه‌ای باید بداند”

با استفاده از این عناوین، می‌تونیم مطمئن باشیم که مخاطب هدفمون جذب پست ما می‌شه و اون رو تا انتها می‌خونه. پس بیاید با کمک ChatGPT، عناوین پست‌هامون رو دقیقاً برای مخاطب هدفمون طراحی کنیم و بهترین نتیجه رو بگیریم!

prompt:
“”Suggest compelling blog post titles related to the following list of SEO keywords:…”

 

افزایش نرخ کلیک (CTR) با عناوین جذاب

دقیقاً! همه ما می‌خوایم کاربرها روی لینک‌های ما کلیک کنن و بیان به سایتمون سر بزنن. اما چطوری می‌تونیم نرخ کلیک (CTR) رو افزایش بدیم؟

عنوان جذاب و گیرا اولین قدمه، اما کافی نیست. باید یه کاری کنیم که کاربر وقتی عنوان ما رو می‌بینه، نتونه جلوی خودش رو بگیره و روی لینک کلیک کنه!

چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا عناوین پست‌هامون رو طوری تغییر بدیم که نرخ کلیک بیشتری بگیرن. کافیه عنوان فعلی رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون رو بهبود بده و جذاب‌ترش کنه.

مثال:

فرض کنید عنوان فعلی ما اینه: “بهترین گوشی‌های سامسونگ در سال ۲۰۲۴”. می‌تونیم از ChatGPT بخوایم که این عنوان رو طوری تغییر بده که نرخ کلیک بیشتری بگیره.

مثال‌هایی از عناوین پیشنهادی ChatGPT

  • “بهترین گوشی‌های سامسونگ ۲۰۲۴: راهنمای خرید + [تعداد] مدل برتر(” اضافه کردن یه عبارت جذاب مثل “راهنمای خرید” یا تعداد مدل‌های برتر، می‌تونه کاربر رو کنجکاو کنه)
  • “گوشی سامسونگ بخریم یا نه؟ بررسی کامل مزایا و معایب(” ایجاد یه حس کنجکاوی و سوال در ذهن کاربر، می‌تونه باعث بشه روی لینک کلیک کنه)
  • “[تعداد] گوشی سامسونگ که در سال ۲۰۲۴ غوغا به پا می‌کنن(!” استفاده از اعداد در عنوان، می‌تونه توجه کاربر رو جلب کنه)
  • “گوشی سامسونگ: از پرچمدار تا میان‌رده، بهترین‌ها رو اینجا پیدا کنید(!” استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با هدف جستجوی کاربر، می‌تونه به افزایش نرخ کلیک کمک کنه)

با استفاده از این تکنیک‌ها، می‌تونیم عناوین پست‌هامون رو جذاب‌تر کنیم و نرخ کلیک رو افزایش بدیم. یادتون باشه که هر کلیک یه فرصت برای جذب یه بازدیدکننده‌ی جدیده، پس بیاید از این فرصت‌ها نهایت استفاده رو ببریم!

prompt:
“Make the blog post titled [title] more catchy.”

نوشتن عناوین خلاف باور عمومی

تا اینجا یاد گرفتیم که چطوری می‌تونیم عناوین جذاب و گیرا بنویسیم که هم مخاطب هدفمون رو جذب کنه و هم نرخ کلیک بالایی داشته باشه. اما گاهی اوقات، برای اینکه از بقیه متمایز بشیم و توجه بیشتری جلب کنیم، لازمه که کمی خلاف جریان آب شنا کنیم!

اینجا می‌خوام یه تکنیک جالب رو بهتون معرفی کنم:  استفاده از عناوینی که برخلاف باور عمومی هستن.

این تکنیک چه فایده‌ای داره؟

عناوینی که خلاف جریان آب شنا می‌کنن، می‌تونن باعث بشن که کاربر کنجکاو بشه و بخواد بدونه چرا شما یه نظر متفاوت دارید. این کنجکاوی می‌تونه باعث بشه که روی لینک کلیک کنه و وارد سایت شما بشه.

چطوری می‌تونیم از این تکنیک استفاده کنیم؟

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا عناوینی پیدا کنیم که برخلاف باور عمومی هستن. کافیه یه موضوع رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که یه عنوان بنویسه که خلاف جریان آب شنا کنه.

مثال:

فرض کنید می‌خوایم یه پست در مورد “گوشی‌های اقتصادی” بنویسیم. باور عمومی اینه که گوشی‌های اقتصادی کیفیت پایینی دارن. می‌تونیم از ChatGPT بخوایم که یه عنوان بنویسه که این باور رو به چالش بکشه.

مثال‌هایی از عناوین پیشنهادی ChatGPT

  • “گوشی‌های اقتصادی: کی گفته ارزون بودن به معنی بی‌کیفیت بودنه؟”
  • 5″  گوشی اقتصادی که از پرچمدارها هم بهترن!”
  • “فریب تبلیغات رو نخورید: این گوشی‌های اقتصادی ارزش خرید بالایی دارن”
  • “باورهای غلط در مورد گوشی‌های اقتصادی: وقتشه تجدیدنظر کنید!”
  • “گوشی اقتصادی، انتخاب هوشمندانه: چرا پولتون رو دور نریزید؟”

با استفاده از این عناوین، می‌تونیم توجه کاربرها رو جلب کنیم و اون‌ها رو به چالش بکشیم. این کار می‌تونه باعث بشه که بیشتر در مورد موضوع کنجکاو بشن و وارد سایت ما بشن. پس بیاید کمی جسور باشیم و با کمک ChatGPT، عناوینی بنویسیم که خلاف جریان آب شنا می‌کنن و ما رو از بقیه متمایز می‌کنن!

 

prompt:
“Topic: [topic]… For the above topic, give examples that contradict the dominant narrative. Generate an outline for thought-provoking content that challenges assumptions.”

 

ایجاد طرح کلی برای پست وبلاگ

خب دوستان، حالا که یه عنوان جذاب و گیرا برای پست وبلاگمون انتخاب کردیم، وقتشه که بریم سراغ نوشتن خود محتوا. اما قبل از اینکه شروع به نوشتن کنیم، بهتره یه طرح کلی یا “outline” برای پستمون داشته باشیم.

طرح کلی به چه دردی می‌خوره؟

طرح کلی مثل یه اسکلت برای پست ماست. به ما کمک می‌کنه که بدونیم قراره در مورد چه چیزهایی بنویسیم، چه ترتیبی رو رعایت کنیم و هر بخش از پست چه نکات مهمی رو باید پوشش بده. با داشتن یه طرح کلی، نوشتن پست خیلی راحت‌تر و سریع‌تر می‌شه و از سردرگمی و پراکنده‌نویسی جلوگیری می‌کنه.

چطوری می‌تونیم یه طرح کلی برای پستمون درست کنیم؟

باز هم ChatGPT به کمک ما میاد! کافیه عنوان پست و کلمات کلیدی خودمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که یه طرح کلی برای پستمون پیشنهاد بده.

مثال:

فرض کنید عنوان پست ما اینه: “بهترین گوشی‌های سامسونگ در سال ۲۰۲۴: راهنمای خرید” و کلمات کلیدی ما این‌ها هستن: “بهترین گوشی‌های سامسونگ”، “راهنمای خرید گوشی سامسونگ”، “گوشی‌های سامسونگ ۲۰۲۴”. می‌تونیم از ChatGPT بخوایم که یه طرح کلی برای این پست پیشنهاد بده.

مثالی از طرح کلی پیشنهادی ChatGPT

  • مقدمه: معرفی کوتاه در مورد گوشی‌های سامسونگ و اهمیت انتخاب درست
  • بخش ۱: معرفی بهترین گوشی‌های پرچمدار سامسونگ در سال ۲۰۲۴
  • بخش ۲: معرفی بهترین گوشی‌های میان‌رده سامسونگ در سال ۲۰۲۴
  • بخش ۳: معرفی بهترین گوشی‌های اقتصادی سامسونگ در سال ۲۰۲۴
  • بخش ۴: فاکتورهای مهم در انتخاب گوشی سامسونگ (قیمت، دوربین، باتری، پردازنده و …)
  • بخش ۵: نکات مهم در خرید گوشی سامسونگ (گارانتی، خدمات پس از فروش، …)
  • نتیجه‌گیری: جمع‌بندی و پیشنهاد نهایی

با داشتن این طرح کلی، می‌تونیم با خیال راحت شروع به نوشتن کنیم و مطمئن باشیم که پستمون ساختارمند و منسجمه. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و یه طرح کلی حرفه‌ای برای پست‌هامون درست کنیم!

prompt:
“Outline the key points of a blog post about [topic].”

 

پیشنهاد زیرعنوان‌ها برای پست وبلاگ

گاهی اوقات وقتی عنوان اصلی یک پست وبلاگ را تعیین می‌کنیم، ممکن است نیاز به زیرعنوان‌هایی داشته باشیم که ساختار متن را منسجم‌تر و خواناتر کنند. یکی از راه‌های کمک گرفتن برای پیدا کردن زیرعنوان‌های مناسب استفاده از ChatGPT است.

prompt:
“Write 7 subheadings for a blog post titled [title].”

 

برای استفاده از این  Prompt، کافی است عنوان پست خود را به جای [title] قرار دهید و از ChatGPT بخواهید که 7 زیرعنوان مناسب برای پست شما پیشنهاد دهد. این زیرعنوان‌ها می‌توانند به شما کمک کنند که پست وبلاگ خود را به بخش‌های منطقی و خوانا تقسیم کنید و مخاطب را بهتر درگیر کنید.

طراحی طرح کلی دقیق‌تر برای پست وبلاگ

حالا که با کمک ChatGPT نکات اصلی یه راهنمای جامع رو پیدا کردیم، وقتشه که یه قدم جلوتر بریم و یه طرح کلی دقیق‌تر و جزئی‌تر برای پستمون طراحی کنیم. این طرح کلی باید شامل سرفصل‌های اصلی و فرعی باشه تا بتونیم به راحتی و با نظم بیشتری پست خودمون رو بنویسیم.

باز هم ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه! کافیه عنوان پست خودمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که یه طرح کلی دقیق با سرفصل‌های اصلی و فرعی برای ما طراحی کنه.

مثال:

عنوان پست: “راهنمای خرید گوشی هوشمند: از گیجی تا انتخابی هوشمندانه در ۵ قدم ساده!”

طرح کلی پیشنهادی ChatGPT

طرح کلی پیشنهادی ChatGPT
  • مقدمه
  • چرا انتخاب گوشی هوشمند مهمه؟
  • چالش‌های رایج در خرید گوشی
  • قدم اول: تعیین نیازها و اولویت‌ها
  • چه کارهایی با گوشی انجام می‌دید؟ (عکاسی، بازی، کارهای روزمره و …)
  • چقدر بودجه دارید؟
  • چه ویژگی‌هایی براتون مهم‌تره؟ (دوربین، باتری، پردازنده و …)
  • قدم دوم: آشنایی با انواع گوشی‌های هوشمند
  • گوشی‌های پرچمدار: ویژگی‌ها، مزایا و معایب
  • گوشی‌های میان‌رده: ویژگی‌ها، مزایا و معایب
  • گوشی‌های اقتصادی: ویژگی‌ها، مزایا و معایب
  • قدم سوم: بررسی و مقایسه گوشی‌های مختلف
  • مقایسه مشخصات فنی
  • مقایسه قیمت
  • مطالعه نظرات کاربران و بررسی‌های تخصصی
  • قدم چهارم: انتخاب فروشگاه معتبر
  • اهمیت خرید از فروشگاه معتبر
  • گارانتی و خدمات پس از فروش
  • بررسی اعتبار فروشگاه
  • قدم پنجم: نکات مهم قبل از خرید
  • تست گوشی قبل از خرید
  • بررسی لوازم جانبی
  • آگاهی از قوانین مرجوعی کالا
  • نتیجه‌گیری
  • جمع‌بندی نکات مهم
  • پیشنهاد نهایی

با داشتن این طرح کلی دقیق، می‌تونیم مطمئن باشیم که پستمون کامل و جامع خواهد بود و همه نکات مهم رو پوشش می‌ده.میتونیم از ChatGPT کمک بگیریم و یه طرح کلی حرفه‌ای برای پست‌هامون طراحی کنیم تا بتونیم یه محتوای عالی و ارزشمند برای مخاطب‌هامون تولید کنیم!

prompt:

“Write a detailed outline for a blog post titled [title] with a 2-level heading structure.”

نوشتن مقدمه جذاب برای پست وبلاگ

می‌خوایم یه پست وبلاگ در مورد خرید گوشی بنویسیم. چطوری می‌تونیم از همون جمله‌ی اول، کاربر رو جذب کنیم و کاری کنیم که تا آخر پست ما رو بخونه؟

راز این کار در نوشتن یه مقدمه‌ی جذاب و فریبنده‌ست. مقدمه‌ای که کاربر رو به فکر فرو ببره و بهش نشون بده که خوندن این پست چه فایده‌ای براش داره.

چطوری می‌تونیم یه مقدمه‌ی جذاب بنویسیم؟

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا یه مقدمه‌ی جذاب و تاثیرگذار برای پست وبلاگمون بنویسیم. کافیه عنوان پست خودمون رو به ChatGPT  بدیم و ازش بخوایم که یه مقدمه بنویسه که با یه سوال شروع بشه و روی فایده‌ی خوندن پست تمرکز کنه.

مثال:

عنوان پست: “گوشی هوشمند رویایی‌تون رو پیدا کنید: راهنمای خرید قدم به قدم”

مقدمه پیشنهادی ChatGPT

تا حالا شده ساعت‌ها توی اینترنت بچرخید و دنبال یه گوشی هوشمند مناسب بگردید، اما آخرش هم گیج و سردرگم بشید؟ اگه جوابتون مثبته، پس این پست مخصوص شماست! در این راهنمای قدم به قدم، یاد می‌گیرید که چطور گوشی هوشمند ایده‌آل خودتون رو پیدا کنید، بدون اینکه پولتون رو هدر بدید یا از انتخابتون پشیمون بشید.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم از همون جمله‌ی اول، توجه کاربر رو جلب کنیم و بهش نشون بدیم که خوندن پست ما می‌تونه براش مفید باشه. پس بیاید با کمک ChatGPT، مقدمه‌های جذاب و فریبنده برای پست‌هامون بنویسیم و مخاطب‌هامون رو به خوندن ادامه‌ی مطلب تشویق کنیم!

prompt:
“Write a short introduction paragraph for the blog post titled [Title], start with a question, and focus on the benefit.”

 

ساده‌سازی متن‌ها برای فهم کودکان

 می‌خوایم یه مطلب در مورد گوشی‌های هوشمند بنویسیم، اما این بار می‌خوایم اون رو طوری توضیح بدیم که یه بچه هم بتونه بفهمه. چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌های پیچیده رو به زبون ساده و قابل فهم برای بچه‌ها تبدیل کنیم. کافیه متن مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون رو ساده‌سازی کنه.

مثال:

متن اصلی: “گوشی‌های هوشمند امروزی از پردازنده‌های قدرتمندی بهره می‌برند که امکان اجرای بازی‌های سنگین و برنامه‌های پیچیده را فراهم می‌کنند.”

متن ساده‌شده توسط  ChatGPT  

گوشی‌های جدید خیلی قوی هستن و می‌تونن بازی‌های خفن و برنامه‌های سخت رو اجرا کنن.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم مطمئن باشیم که حتی بچه‌ها هم می‌تونن مطالب ما رو بخونن و درک کنن. این کار می‌تونه به ما کمک کنه تا مخاطب‌های بیشتری رو جذب کنیم و اطلاعاتمون رو به طیف وسیع‌تری از افراد برسونیم. پس بیاید با کمک ChatGPT، متن‌هامون رو ساده و قابل فهم کنیم و همه رو به دنیای دانش دعوت کنیم!

prompt:
“Paraphrase the content above to make it communicate to a child”

 

بازنویسی و بهینه‌سازی متن با کلمات کلیدی SEO

تصور کنید یه متن داریم که می‌خوایم اون رو بهبود بدیم و کاری کنیم که هم جذاب‌تر بشه و هم در نتایج جستجو بهتر دیده بشه. چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌هامون رو بازنویسی و بهینه‌سازی کنیم. کافیه متن اصلی و کلمات کلیدی مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که متن رو دوباره بنویسه و این کلمات کلیدی رو هم در اون بگنجونه.

مثال:

متن اصلی: “این گوشی باتری خیلی خوبی داره و می‌تونه تا دو روز دوام بیاره.”

کلمات کلیدی: “عمر باتری طولانی”، “گوشی‌های با باتری قوی”، “شارژدهی بالا”

متن بهینه‌شده توسط  ChatGPT  

اگه دنبال یه گوشی با عمر باتری طولانی هستید که شارژدهی بالا داشته باشه و بتونه تا دو روز دوام بیاره، این مدل می‌تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. این گوشی جزو گوشی‌های با باتری قوی بازار به حساب میاد و دیگه لازم نیست نگران تموم شدن شارژ گوشیتون در طول روز باشید.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم محتوای خودمون رو بهبود بدیم و کاری کنیم که هم برای خواننده جذاب‌تر باشه و هم برای موتورهای جستجو بهینه‌تر باشه. از ChatGPT کمک بگیریم و متن‌هامون رو بازنویسی و بهینه‌سازی کنیم!

 

prompt:
“”Rewrite the text above and include the following SEO keywords [Keyword 1, Keyword 2, Keyword 3]…””

 

پاسخ به سوالات تخصصی با کمک  ChatGPT

اگریه سوال تخصصی در مورد گوشی‌های هوشمند دارید و می‌خواید یه جواب کامل و دقیق از یه متخصص بگیرید. چیکار می‌کنید؟

ChatGPT  می‌تونه به شما کمک کنه تا به سوالات تخصصی خودتون در مورد گوشی‌های هوشمند پاسخ بدید. کافیه سوال خودتون رو به ChatGPT بدید و ازش بخواید که یه جواب کامل و دقیق به شما بده.

مثال:

سوال: “چرا گوشی‌های پرچمدار انقدر گرون هستن؟”

جواب  ChatGPT

گوشی‌های پرچمدار، به عنوان بهترین و پیشرفته‌ترین محصولات هر برند، از جدیدترین تکنولوژی‌ها و قطعات باکیفیت استفاده می‌کنن. این قطعات، مثل پردازنده‌های قدرتمند، دوربین‌های با رزولوشن بالا، و صفحه نمایش‌های OLED، هزینه‌ی تولید گوشی رو بالا می‌برن. علاوه بر این، شرکت‌ها برای تحقیق و توسعه‌ی این تکنولوژی‌ها و طراحی‌های نوآورانه، هزینه‌های زیادی رو متحمل می‌شن. همچنین، برندهای معروف معمولاً هزینه‌های زیادی رو برای بازاریابی و تبلیغات محصولات پرچمدار خودشون صرف می‌کنن. همه این عوامل باعث می‌شن که قیمت گوشی‌های پرچمدار نسبت به مدل‌های دیگه بالاتر باشه.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونید به راحتی به سوالات تخصصی خودتون در مورد گوشی‌های هوشمند پاسخ بدید و اطلاعات دقیق و کاملی رو در اختیار داشته باشید. از ChatGPT کمک بگیریم و دانش خودمون رو در مورد گوشی‌های هوشمند افزایش بدیم!

prompt:
“”Write a detailed expert answer to the question [question].””

 

اضافه کردن لحن شوخ و طنزآمیز به متن

می‌خوایم در مورد یه موضوع جدی مثل گوشی‌های هوشمند صحبت کنیم، اما می‌خوایم کمی چاشنی شوخی و طنز رو هم به توضیحاتمون اضافه کنیم تا جذاب‌تر بشن. چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌هامون رو با یه لحن شوخ و طنزآمیز بازنویسی کنیم. کافیه متن اصلی رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون رو با یه لحن بازیگوشانه بازنویسی کنه.

مثال:

متن اصلی: “گوشی‌های پرچمدار، به عنوان بهترین و پیشرفته‌ترین محصولات هر برند، از جدیدترین تکنولوژی‌ها و قطعات باکیفیت استفاده می‌کنند.”

متن بازنویسی شده با لحن شوخ و طنزآمیز توسط  ChatGPT

گوشی‌های پرچمدار مثل بچه‌های لوس و نازپرورده‌ی هر برند هستن! همه چیز رو می‌خوان از بهترین و جدیدترین تکنولوژی‌ها گرفته تا قطعات باکیفیت و گرون‌قیمت. خب معلومه که با این همه امکانات، قیمتشون هم سر به فلک می‌کشه!

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم محتوای خودمون رو جذاب‌تر و سرگرم‌کننده‌تر کنیم و مخاطب‌هامون رو بیشتر به خودمون جذب کنیم. کمی شوخ‌طبعی رو چاشنی کارمون کنیم و با کمک ChatGPT، متن‌هامون رو با یه لحن بازیگوشانه بازنویسی کنیم!

prompt:
“Rephrase the text above in a playful tone of voice.”

 

درک احساسات و تفکرات مخاطب هدف با ChatGPT

می‌خوایم یه پست وبلاگ در مورد گوشی‌های هوشمند بنویسیم. اما این بار می‌خوایم خودمون رو جای مخاطب هدفمون بذاریم و ببینیم اون‌ها چه احساسی دارن و به چی فکر می‌کنن. اینطوری می‌تونیم محتوایی تولید کنیم که دقیقاً با نیازها و دغدغه‌های اون‌ها همخوانی داشته باشه.

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا احساسات و تفکرات مخاطب هدفمون رو بهتر درک کنیم. کافیه گروه مخاطب هدفمون رو به ChatGPT  بدیم و ازش بخوایم که احساسات اون‌ها رو در قالب 10 صفت توصیف کنه.

مثال:

مخاطب هدف: “گیمرهای حرفه‌ای”

احساسات پیشنهادی ChatGPT

  • هیجان‌زده
  • مشتاق
  • رقابتی
  • متمرکز
  • مصمم
  • تحلیل‌گر
  • کنجکاو
  • با انگیزه
  • کمال‌گرا
  • عاشق تکنولوژی

با استفاده از این صفات، می‌تونیم محتوایی تولید کنیم که دقیقاً با روحیات و علایق گیمرهای حرفه‌ای همخوانی داشته باشه. مثلاً می‌تونیم در مورد جدیدترین تکنولوژی‌های گوشی‌های گیمینگ صحبت کنیم، بازی‌های محبوب رو بررسی کنیم یا ترفندهایی برای بهبود عملکرد در بازی‌ها ارائه بدیم.

میتونیم با کمک ChatGPT، خودمون رو جای مخاطب هدفمون بذاریم و محتوایی تولید کنیم که اون‌ها رو واقعاً تحت تاثیر قرار بده!

prompt:
“”Describe feeling like [audience] in 10 adjectives.””

 

استفاده از استعاره‌ها برای جذابیت بیشتر متن‌های فنی

تصور کنید می‌خوایم در مورد یه موضوع پیچیده و خشک مثل مشخصات فنی گوشی‌ها صحبت کنیم. چطوری می‌تونیم این اطلاعات رو جذاب و به‌یادماندنی کنیم؟

اینجاست که استفاده از استعاره‌ها و تشبیه‌ها به کمک ما میاد! استعاره‌ها می‌تونن مفاهیم پیچیده رو به زبون ساده و قابل فهم بیان کنن و به متن ما رنگ و لعاب بدن.

چطوری می‌تونیم از استعاره‌ها استفاده کنیم؟

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌هامون رو با استفاده از استعاره‌ها زیباتر و جذاب‌تر کنیم. کافیه متن اصلی رو به ChatGPT  بدیم و ازش بخوایم که اون رو با استفاده از استعاره‌ها بازنویسی کنه.

مثال:

متن اصلی: “این گوشی از پردازنده‌ی Snapdragon 8 Gen 2 بهره می‌بره که عملکرد بسیار بالایی داره.”

متن بازنویسی شده با استفاده از استعاره توسط  ChatGPT

قلب تپنده‌ی این گوشی، پردازنده‌ی Snapdragon 8 Gen 2 هست که مثل یه موتور جت، سرعت و قدرت بی‌نظیری رو به ارمغان میاره.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم حتی خشک‌ترین و فنی‌ترین اطلاعات رو هم به شکلی جذاب و به‌یادماندنی برای مخاطب‌هامون ارائه کنیم. به کمک ChatGPT،میتونیم به متن‌هامون روح و جان ببخشیم و اون‌ها رو از یه عالمه‌ کلمه‌های بی‌روح به یه اثر هنری تبدیل کنیم!

prompt:
“”Write a funny metaphor about the following text:””

 

استفاده از استعاره‌ها در توضیحات فنی

فرض کنید در مورد اینکه چطوری می‌تونیم با استفاده از استعاره‌ها، توضیحات فنی در مورد گوشی‌های هوشمند رو جذاب‌تر کنیم صحبت کردیم.

حالا می‌خوایم یه نقل قول پیدا کنیم که این مفهوم رو به زیبایی بیان کنه و احساسات مخاطب رو هم درگیر کنه ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه.

مثال:

متن: “با استفاده از استعاره‌ها، می‌تونیم حتی خشک‌ترین و فنی‌ترین اطلاعات رو هم به شکلی جذاب و به‌یادماندنی برای مخاطب‌هامون ارائه کنیم.”

نقل قول پیشنهادی  ChatGPT

“استعاره‌ها، پلی میان دنیای منطق و احساس هستند. آن‌ها به ما کمک می‌کنند تا مفاهیم پیچیده را با زبانی ساده و دلنشین بیان کنیم و در قلب مخاطب، ردپایی ماندگار بر جای بگذاریم.”

این نقل قول به زیبایی نشون می‌ده که چطور استعاره‌ها می‌تونن به ما کمک کنن تا اطلاعات فنی رو به شکلی جذاب و تاثیرگذار به مخاطب منتقل کنیم. با کمک ChatGPT، متن‌هامون رو به یه اثر هنری تبدیل کنیم!

prompt:
“”Suggest a quote about the text above; talk to the emotions.””

 

استفاده از مثال‌های مرتبط برای ایجاد ارتباط بهتر

می‌خوایم در مورد یه موضوع خاص صحبت کنیم، اما می‌خوایم مطمئن بشیم که مخاطب‌هامون ارتباط خوبی با موضوع برقرار می‌کنن و اون رو درک می‌کنن. بهترین راه برای این کار، استفاده از مثال‌هاییه که موضوع رو به زندگی روزمره‌ی اون‌ها پیوند می‌ده.

ChatGPT  می‌تونه به ما کمک کنه تا مثال‌های مناسب و مرتبطی برای موضوع مورد نظرمون پیدا کنیم. کافیه موضوع رو به ChatGPT  بدیم و ازش بخوایم که مثال‌هایی ارائه بده که ایده‌های مربوط به اون موضوع رو به هم پیوند بدن.

مثال:

موضوع: “اهمیت دوربین باکیفیت در گوشی‌های هوشمند”

مثال‌های پیشنهادی  ChatGPT

  • ثبت لحظات خاص:  تصور کنید در یه سفر خانوادگی هستید و می‌خواید عکس‌های زیبایی از مناظر و عزیزان‌تون بگیرید. یه دوربین باکیفیت به شما کمک می‌کنه تا این لحظات رو با جزئیات کامل و رنگ‌های زنده ثبت کنید و خاطرات خوشتون رو برای همیشه زنده نگه دارید.
  • عکاسی حرفه‌ای در هر زمان و مکان:  شاید به عکاسی علاقه داشته باشید، اما همیشه دوربین حرفه‌ای‌تون رو همراه ندارید. یه گوشی با دوربین باکیفیت به شما این امکان رو می‌ده تا در هر لحظه و هر کجا که هستید، عکس‌های حرفه‌ای و هنری بگیرید و خلاقیت خودتون رو به نمایش بذارید.
  • استفاده‌های روزمره:  حتی در کارهای روزمره‌ی خودتون هم می‌تونید از یه دوربین باکیفیت بهره ببرید. مثلاً می‌تونید از اسناد و مدارک مهم عکس بگیرید، بارکد محصولات رو اسکن کنید یا حتی در کلاس‌های آنلاین از تخته عکس بگیرید.

با استفاده از این مثال‌ها، می‌تونیم به مخاطب‌هامون نشون بدیم که موضوع مورد بحث ما چطور می‌تونه در زندگی روزمره‌ی اون‌ها کاربرد داشته باشه و براشون مفید باشه.

prompt:
“”Provide examples that connect the ideas of [topic].””

 

خلاصه‌سازی متن‌های طولانی با ChatGPT

دوستان، فرض کنید یه متن طولانی و پیچیده در مورد گوشی‌های هوشمند داریم و می‌خوایم اون رو به صورت خلاصه و مفید برای مخاطب‌هامون ارائه کنیم. چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌های طولانی رو خلاصه کنیم و نکات اصلی اون رو به صورت چندتا نکته‌ی کلیدی بیان کنیم. کافیه متن مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون رو در قالب 3 نکته‌ی کلیدی خلاصه کنه.

مثال:

متن اصلی: (یه متن طولانی در مورد ویژگی‌های گوشی‌های هوشمند)

خلاصه‌ی پیشنهادی ChatGPT:

  • گوشی‌های هوشمند امروزی از پردازنده‌های قدرتمند، دوربین‌های باکیفیت و صفحه نمایش‌های بزرگ بهره می‌برند.
  • این گوشی‌ها امکانات زیادی مثل دسترسی به اینترنت، اجرای بازی‌ها و برنامه‌های مختلف، عکاسی و فیلمبرداری، و ارتباط با دیگران رو فراهم می‌کنن.
  • در هنگام خرید گوشی هوشمند، باید به نیازها و بودجه‌ی خودتون توجه کنید و گوشی رو بر اساس ویژگی‌های مهم براتون انتخاب کنید.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم اطلاعات مهم رو به صورت خلاصه و مفید به مخاطب‌هامون ارائه کنیم و از خوندن متن‌های طولانی و خسته‌کننده جلوگیری کنیم. پس بیاید با کمک ChatGPT، متن‌هامون رو خلاصه کنیم و به مخاطب‌هامون کمک کنیم تا سریع‌تر و راحت‌تر به اطلاعات مورد نیازشون دسترسی پیدا کنن!

خلاصه‌سازی متن‌های طولانی با ChatGPT

فرض کنید یه متن طولانی و پیچیده در مورد گوشی‌های هوشمند داریم و می‌خوایم اون رو به صورت خلاصه و مفید برای مخاطب‌هامون ارائه کنیم. چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌های طولانی رو خلاصه کنیم و نکات اصلی اون رو به صورت چندتا نکته‌ی کلیدی بیان کنیم. کافیه متن مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون رو در قالب 3 نکته‌ی کلیدی خلاصه کنه.

مثال:

متن اصلی: (یه متن طولانی در مورد ویژگی‌های گوشی‌های هوشمند)

خلاصه‌ی پیشنهادی ChatGPT:

  • گوشی‌های هوشمند امروزی از پردازنده‌های قدرتمند، دوربین‌های باکیفیت و صفحه نمایش‌های بزرگ بهره می‌برند.
  • این گوشی‌ها امکانات زیادی مثل دسترسی به اینترنت، اجرای بازی‌ها و برنامه‌های مختلف، عکاسی و فیلمبرداری، و ارتباط با دیگران رو فراهم می‌کنن.
  • در هنگام خرید گوشی هوشمند، باید به نیازها و بودجه‌ی خودتون توجه کنید و گوشی رو بر اساس ویژگی‌های مهم براتون انتخاب کنید.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم اطلاعات مهم رو به صورت خلاصه و مفید به مخاطب‌هامون ارائه کنیم و از خوندن متن‌های طولانی و خسته‌کننده جلوگیری کنیم. پس بیاید با کمک ChatGPT، متن‌هامون رو خلاصه کنیم و به مخاطب‌هامون کمک کنیم تا سریع‌تر و راحت‌تر به اطلاعات مورد نیازشون دسترسی پیدا کنن!

خلاصه‌سازی متن‌های طولانی با ChatGPT

فرض کنید یه متن طولانی و پیچیده در مورد گوشی‌های هوشمند داریم و می‌خوایم اون رو به صورت خلاصه و مفید برای مخاطب‌هامون ارائه کنیم. چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا متن‌های طولانی رو خلاصه کنیم و نکات اصلی اون رو به صورت چندتا نکته‌ی کلیدی بیان کنیم. کافیه متن مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که اون رو در قالب 3 نکته‌ی کلیدی خلاصه کنه.

مثال:

متن اصلی: (یه متن طولانی در مورد ویژگی‌های گوشی‌های هوشمند)

خلاصه‌ی پیشنهادی ChatGPT:

  • گوشی‌های هوشمند امروزی از پردازنده‌های قدرتمند، دوربین‌های باکیفیت و صفحه نمایش‌های بزرگ بهره می‌برند.
  • این گوشی‌ها امکانات زیادی مثل دسترسی به اینترنت، اجرای بازی‌ها و برنامه‌های مختلف، عکاسی و فیلمبرداری، و ارتباط با دیگران رو فراهم می‌کنن.
  • در هنگام خرید گوشی هوشمند، باید به نیازها و بودجه‌ی خودتون توجه کنید و گوشی رو بر اساس ویژگی‌های مهم براتون انتخاب کنید.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم اطلاعات مهم رو به صورت خلاصه و مفید به مخاطب‌هامون ارائه کنیم و از خوندن متن‌های طولانی و خسته‌کننده جلوگیری کنیم. پس بیاید با کمک ChatGPT، متن‌هامون رو خلاصه کنیم و به مخاطب‌هامون کمک کنیم تا سریع‌تر و راحت‌تر به اطلاعات مورد نیازشون دسترسی پیدا کنن!

 

prompt:
“”Summarize the following content in 3 bullet points:””

 

معرفی مزایای محصول یا خدمت با لیست‌های نکته‌وار

تصور کنید یه محصول یا خدمت جدید و فوق‌العاده دارید و می‌خواید مزایای اون رو به مخاطب‌هاتون معرفی کنید. چطوری می‌تونید این کار رو به بهترین شکل ممکن انجام بدید؟

یکی از راه‌های موثر، تهیه‌ی یه لیست از مزایا به صورت نکته‌وار هست. اینطوری مخاطب‌ها می‌تونن خیلی سریع و راحت، مهم‌ترین مزایای محصول یا خدمت شما رو ببینن و درک کنن.

ChatGPT می‌تونه به شما کمک کنه تا یه لیست از مزایای مرتبط با یه متن خاص تهیه کنید. کافیه متن مورد نظرتون رو به ChatGPT بدید و ازش بخواید که یه لیست از مزایای مرتبط با اون متن رو به صورت نکته‌وار به شما ارائه بده.

مثال:

متن: “این گوشی هوشمند جدید، با دوربین چهارگانه‌ی قدرتمند، صفحه نمایش OLED با کیفیت بالا و باتری با ظرفیت بالا، تجربه‌ی بی‌نظیری از عکاسی، تماشای فیلم و کارهای روزمره رو برای شما به ارمغان میاره.”

لیست مزایای پیشنهادی ChatGPT:

  • دوربین چهارگانه‌ی قدرتمند برای ثبت تصاویر با کیفیت بالا
  • صفحه نمایش OLED با کیفیت بالا برای تماشای فیلم و ویدیو با رنگ‌های زنده و کنتراست بالا
  • باتری با ظرفیت بالا برای استفاده‌ی طولانی مدت بدون نیاز به شارژ مجدد
  • تجربه‌ی بی‌نظیر از عکاسی، تماشای فیلم و کارهای روزمره

با این تکنیک، می‌تونید به راحتی مزایای محصول یا خدمت خودتون رو به مخاطب‌هاتون معرفی کنید و اون‌ها رو به خرید یا استفاده از اون ترغیب کنید. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و لیست‌های جذاب و تاثیرگذاری از مزایا تهیه کنیم!

prompt:
“”Make a bullet list with benefits related to the above text.””

 

نوشتن متن ترغیب‌کننده برای افزایش فروش

حالا که مزایای محصول یا خدمتمون رو به مخاطب‌هامون معرفی کردیم، وقتشه که یه قدم جلوتر بریم و اون‌ها رو به خرید ترغیب کنیم. اما چطوری می‌تونیم این کار رو بکنیم؟

باید یه متن کوتاه و جذاب بنویسیم که احساسات مخاطب رو درگیر کنه و بهش نشون بده که خرید محصول یا استفاده از خدمت ما، می‌تونه زندگی‌شون رو بهتر کنه. در نهایت هم باید یه “فراخوان به عمل” یا همون CTA داشته باشیم که بهشون بگه دقیقاً باید چیکار کنن.

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا یه متن ترغیب‌کننده برای مخاطب هدفمون بنویسیم. کافیه گروه مخاطب، محصول یا خدمت و فراخوان به عمل مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که یه متن کوتاه و جذاب برای ما بنویسه.

مثال:

مخاطب هدف: “عکاسان حرفه‌ای”

محصول: “گوشی هوشمند با دوربین حرفه‌ای”

فراخوان به عمل: “همین حالا سفارش دهید”

متن ترغیب‌کننده پیشنهادی ChatGPT:

عکاسان حرفه‌ای، دیگه لازم نیست برای ثبت لحظات خاص، دوربین سنگین و حجیم خودتون رو همه جا حمل کنید! با گوشی هوشمند جدید ما، می‌تونید عکس‌هایی با کیفیت استودیویی بگیرید، بدون اینکه کیفیت یا جزئیات رو از دست بدید. لنزهای پیشرفته، قابلیت‌های ویرایش حرفه‌ای و هوش مصنوعی قدرتمند این گوشی، به شما این امکان رو می‌ده تا خلاقیت خودتون رو به نمایش بذارید و عکس‌هایی خلق کنید که همه رو شگفت‌زده می‌کنه. پس همین حالا سفارش بدید و دنیای عکاسی رو از یه زاویه‌ی جدید تجربه کنید!

با استفاده از این تکنیک، می‌تونید متن‌های ترغیب‌کننده و جذابی بنویسید که مخاطب‌هاتون رو به خرید یا استفاده از محصول یا خدمت شما ترغیب می‌کنه. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و فروش خودمون رو افزایش بدیم!

prompt:
“”Write a short paragraph that persuades [audience] to buy [product] and include the CTA: [CTA].”””

ایجاد بخش سوالات متداول با ChatGPT

یه مطلب طولانی و جامع در مورد یه موضوع خاص نوشتیم، مثلاً “راهنمای خرید گوشی هوشمند”. حالا می‌خوایم یه بخش “سوالات متداول” هم به پستمون اضافه کنیم تا به سوالات رایج کاربران پاسخ بدیم و ابهاماتشون رو برطرف کنیم.

اما چطوری می‌تونیم سوالات متداول مناسب و مرتبط با محتوای خودمون رو پیدا کنیم؟ باز هم ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه! کافیه متن مورد نظرمون رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که 5 تا سوال متداول بر اساس اون متن برای ما تولید کنه.

مثال:

متن: (متن راهنمای خرید گوشی هوشمند)

سوالات متداول پیشنهادی ChatGPT:

  • چه فاکتورهایی رو باید در هنگام خرید گوشی هوشمند در نظر بگیرم؟
  • تفاوت بین گوشی‌های پرچمدار، میان‌رده و اقتصادی چیه؟
  • کدوم برندهای گوشی هوشمند بهترین کیفیت رو دارن؟
  • چطور می‌تونم یه گوشی هوشمند با قیمت مناسب پیدا کنم؟
  • آیا خرید گوشی دست دوم می‌تونه گزینه‌ی خوبی باشه؟

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم به راحتی یه بخش سوالات متداول مفید و کاربردی برای پست‌هامون ایجاد کنیم و به سوالات رایج کاربران پاسخ بدیم. این کار می‌تونه به بهبود تجربه‌ی کاربری و افزایش رضایت مخاطب‌هامون کمک کنه. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و بخش سوالات متداول پست‌هامون رو غنی‌تر و کامل‌تر کنیم!

Prompt;

. “Generate an FAQ of 5 questions based on the above content.”

 

ایجاد بخش سوالات متداول مختصر و مفید با ChatGPT

می‌خوایم یه بخش سوالات متداول کامل و جامع در مورد یه موضوع خاص، مثلاً “گوشی‌های هوشمند” داشته باشیم. اما این بار می‌خوایم جواب سوالات هم کوتاه و مختصر باشن تا کاربر بتونه خیلی سریع و راحت به اطلاعات مورد نیازش دسترسی پیدا کنه.

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا یه لیست از سوالات متداول مرتبط با یه موضوع خاص تهیه کنیم و برای هر سوال یه جواب کوتاه و مفید بنویسیم. کافیه موضوع مورد نظرمون و تعداد سوالات رو به ChatGPT بدیم.

مثال:

موضوع: “گوشی‌های هوشمند”

تعداد سوالات: 3

سوالات متداول و پاسخ‌های پیشنهادی ChatGPT:

  • چه فاکتورهایی رو باید در هنگام خرید گوشی هوشمند در نظر بگیرم؟مهم‌ترین فاکتورها عبارتند از: نیازها و بودجه‌ی شما، سیستم عامل، پردازنده، دوربین، باتری، حافظه، صفحه نمایش و طراحی.
  • تفاوت بین گوشی‌های پرچمدار، میان‌رده و اقتصادی چیه؟گوشی‌های پرچمدار، بهترین و پیشرفته‌ترین مدل‌ها با جدیدترین تکنولوژی‌ها و قیمت بالا هستن. گوشی‌های میان‌رده، تعادل خوبی بین قیمت و کارایی دارن. گوشی‌های اقتصادی، قیمت پایین‌تری دارن، اما ممکنه برخی از ویژگی‌های پیشرفته رو نداشته باشن.
  • کدوم برندهای گوشی هوشمند بهترین کیفیت رو دارن؟برندهای معروفی مثل سامسونگ، اپل، شیائومی و هواوی، گوشی‌های باکیفیتی تولید می‌کنن. اما بهترین برند برای شما، به نیازها و بودجه‌تون بستگی داره.

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم به راحتی یه بخش سوالات متداول کامل و مفید برای وب‌سایت یا پستمون ایجاد کنیم و به سوالات رایج کاربران پاسخ بدیم. این کار می‌تونه به بهبود تجربه‌ی کاربری و افزایش رضایت مخاطب‌هامون کمک کنه و همچنین به سئوی سایتمون هم کمک می‌کنه، چون نشون می‌ده که ما به نیازهای کاربران اهمیت می‌دیم و سعی می‌کنیم به سوالاتشون پاسخ بدیم. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و بخش سوالات متداول رو به یه بخش جذاب و پربار تبدیل کنیم!

prompt:
“Suggest a list of [x] frequently asked questions related to [topic] and provide concise answers to each”

 

نوشتن متا دیسکریپشن جذاب با ChatGPT

فرض کنید یه پست وبلاگ عالی در مورد گوشی‌های هوشمند نوشتیم و حالا می‌خوایم یه “متا دیسکریپشن” جذاب و کاربرپسند براش بنویسیم. متا دیسکریپشن یه متن کوتاهه که در نتایج جستجو زیر عنوان صفحه نشون داده می‌شه و می‌تونه کاربر رو ترغیب کنه که روی لینک ما کلیک کنه.

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا یه متا دیسکریپشن کاربرپسند و جذاب بنویسیم که شامل کلمه کلیدی مورد نظرمون هم باشه و یه فراخوان به عمل هم داشته باشه تا کاربر رو به اقدام تشویق کنه.

مثال:

کلمه کلیدی: “راهنمای خرید گوشی هوشمند”

متا دیسکریپشن پیشنهادی ChatGPT:

گیج شدید از این همه مدل گوشی هوشمند؟ 🤔 راهنمای خرید ما به شما کمک می‌کنه تا بهترین گوشی رو برای نیازها و بودجه‌تون پیدا کنید. از مقایسه مدل‌های مختلف تا نکات مهم قبل از خرید، همه چیز رو اینجا پیدا می‌کنید. 💪 همین حالا بخونید و انتخاب هوشمندانه‌ای داشته باشید! 🧐

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم متا دیسکریپشن‌های جذاب و کاربرپسندی بنویسیم که نرخ کلیک روی لینک‌هامون رو افزایش بده و ترافیک بیشتری رو به سایتمون جذب کنه. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و متا دیسکریپشن‌های خودمون رو به یه سطح جدید از جذابیت برسونیم!

prompt:
“Suggest a meta description for the content above, make it user-friendly and with a call to action, include the keyword [keyword].”

 

نوشتن تگ <title> برای عنوان صفحات با ChatGPT

فرض کنید یه عنوان جذاب و گیرا برای صفحه وب‌سایت یا پست وبلاگمون انتخاب کردیم و حالا می‌خوایم اون رو به صورت یه تگ <title> در HTML بنویسیم. تگ <title> یکی از مهم‌ترین تگ‌های HTML هست که عنوان صفحه رو مشخص می‌کنه و در نتایج جستجو و تب مرورگر نمایش داده می‌شه.

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا به راحتی تگ <title> رو برای عنوان مورد نظرمون بنویسیم. کافیه عنوان صفحه رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که کد HTML مربوط به تگ <title> رو برای ما تولید کنه.

مثال:

عنوان صفحه: “راهنمای خرید گوشی هوشمند: از گیجی تا انتخابی هوشمندانه در ۵ قدم ساده!”

کد HTML پیشنهادی ChatGPT:

<title>راهنمای خرید گوشی هوشمند: از گیجی تا انتخابی هوشمندانه در ۵ قدم ساده!</title>

با استفاده از این تکنیک، می‌تونیم به راحتی تگ <title> رو برای صفحات وب‌سایت یا پست‌های وبلاگمون ایجاد کنیم و مطمئن باشیم که عنوان صفحه به درستی در نتایج جستجو و تب مرورگر نمایش داده می‌شه. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و سئوی سایت یا وبلاگمون رو بهبود بدیم!

prompt:
“Write the HTML for the title tag [title tag].”

 

نوشتن تگ متا دیسکریپشن و ایجاد robots.txt با ChatGPT

نوشتن تگ متا دیسکریپشن

فرض کنید یه متا دیسکریپشن جذاب و کاربرپسند برای صفحه وب‌سایت یا پست وبلاگمون نوشتیم و حالا می‌خوایم اون رو به صورت یه تگ <meta> در HTML بنویسیم. تگ متا دیسکریپشن به موتورهای جستجو کمک می‌کنه تا در مورد محتوای صفحه ما اطلاعات بیشتری داشته باشن و اون رو در نتایج جستجو به کاربران نشون بدن.

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا به راحتی تگ متا دیسکریپشن رو برای متن مورد نظرمون بنویسیم. کافیه متا دیسکریپشن رو به ChatGPT بدیم و ازش بخوایم که کد HTML مربوط به اون رو برای ما تولید کنه.

مثال:

متا دیسکریپشن: “گیج شدید از این همه مدل گوشی هوشمند؟ 🤔 راهنمای خرید ما به شما کمک می‌کنه تا بهترین گوشی رو برای نیازها و بودجه‌تون پیدا کنید. از مقایسه مدل‌های مختلف تا نکات مهم قبل از خرید، همه چیز رو اینجا پیدا می‌کنید. 💪 همین حالا بخونید و انتخاب هوشمندانه‌ای داشته باشید! 🧐”

کد HTML پیشنهادی ChatGPT:

<meta name=”description” content=”گیج شدید از این همه مدل گوشی هوشمند؟ راهنمای خرید ما به شما کمک می‌کنه تا بهترین گوشی رو برای نیازها و بودجه‌تون پیدا کنید. از مقایسه مدل‌های مختلف تا نکات مهم قبل از خرید، همه چیز رو اینجا پیدا می‌کنید. همین حالا بخونید و انتخاب هوشمندانه‌ای داشته باشید! ”

prompt:
“”Write the HTML for the meta description [meta description].”

 

ایجاد دستور robots.txt

فایل robots.txt به موتورهای جستجو میگه که به کدوم بخش‌های سایت ما می‌تونن دسترسی داشته باشن و کدوم بخش‌ها رو نباید بررسی کنن (مثلاً بخش‌های خصوصی یا در حال توسعه).

ChatGPT می‌تونه به ما کمک کنه تا دستورات robots.txt رو برای محدود کردن دسترسی به یه پوشه‌ی خاص در سایتمون بنویسیم. کافیه مسیر پوشه رو به ChatGPT بدیم.

مثال:

پوشه: /admin/

دستور robots.txt پیشنهادی ChatGPT:


 User-agent:
  Disallow: /admin/

 

با استفاده از این تکنیک‌ها، می‌تونیم به راحتی تگ‌های متا دیسکریپشن و دستورات robots.txt رو برای صفحات وب‌سایت یا پست‌های وبلاگمون ایجاد کنیم و سئوی سایت یا وبلاگمون رو بهبود بدیم. پس بیاید از ChatGPT کمک بگیریم و سایت یا وبلاگمون رو برای موتورهای جستجو بهینه کنیم!

prompt:
“”Generate a robots.txt directive to disallow access to the specified website directory [directory].””””

محصولات مرتبط :


image

اشتراک یکساله اختصاصی (دانشجویی)


8900000 تومان

خرید محصول

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا